Bors de legume cu albitura

Printeaza

Bors de legume cu albitura din: ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, cartofi, bors.

Ingrediente:Bors de legume cu albitura

  • o ceapă
  • 2 morcovi
  • o rădăcină pătrunjel
  • o rădăcină păstârnac
  • o felie rădăcină telină
  • 2-3 cartofi
  • 500 ml borş
  • verdeaţă, după gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu doi litri de apă se pun la fiert ceapa, morcovii, pătrunjelul, păstârna-cul şi ţelina, toate tăiate cubuleţe. Se lasă circa 10 minute la fiert, după care se adaugă cartofii si borşul.

Se lasă 20 de minute la fiert şi se trage oala de pe foc. Se presară cu verdeaţă şi se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.