Bors de legume cu fidea
PrinteazaBors de legume cu fidea din: morcovi, telina, radacina de patrunjel, ardei gras, ceapa verde, cartofi noi, fidea, bors, patrunjel, leustean, sare, piper, concentrat de legume.
Ingrediente:
- 2-3 morcovi
- 1 telina mica
- 1 radacina de patrunjel
- 1 ardei gras rosu
- 2 legaturi de ceapa verde
- 5-6 cartofi noi
- 1 mana de fidea
- 500 ml bors
- patrunjel si leustean
- sare
- piper
- 1 lingurita de concentrat de legume
Mod de preparare:
Intr-o oala pui la fiert 2 l de apa cu 1 lingurita de concentrat de legume. Cand fierbe apa, adaugi morcovul, telina si radacina de patrunjel curatate si taiate marunt. Cand aproape au fiert, adaugi cartofii, ceapa verde si ardeiul, taiate.
Peste circa 15 minute, adaugi fideaua. Peste 5 minute adaugi borsul si pui sarea si piperul. Acoperi cu un capac, inchizi focul si, dupa 30 de minute, adaugi leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Acoperi oala din nou.
Pofta buna!