Bors de legume cu fidea

Printeaza

Bors de legume cu fidea din: morcovi, telina, radacina de patrunjel, ardei gras, ceapa verde, cartofi noi, fidea, bors, patrunjel, leustean, sare, piper, concentrat de legume.

Ingrediente:Bors de legume cu fidea

  • 2-3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 5-6 cartofi noi
  • 1 mana de fidea
  • 500 ml bors
  • patrunjel si leustean
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de concentrat de legume

 

Mod de preparare:

Intr-o oala pui la fiert 2 l de apa cu 1 lingurita de concentrat de legume. Cand fierbe apa, adaugi morcovul, telina si radacina de patrunjel curatate si taiate marunt. Cand aproape au fiert, adaugi cartofii, ceapa verde si ardeiul, taiate.

Peste circa 15 minute, adaugi fideaua. Peste 5 minute adaugi borsul si pui sarea si piperul. Acoperi cu un capac, inchizi focul si, dupa 30 de minute, adaugi leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Acoperi oala din nou.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.