Bors de legume cu galuste

Printeaza

Bors de legume cu galuste

Ingrediente:Bors de legume cu galuste

  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 ţelină mică
  • 200 ml ulei
  • 2 cepe
  • 4- 5 linguri făină
  • 1 l borş
  • boia de ardei
  • pătrunjel verde şi piper

 

Mod de preparare:

Toci zarzavaturile şi le pui la fiert împreună cu o ceapă. Toci şi ceapa rămasă, o căleşti în ulei încins şi presari boia.

Găluştele le pregăteşti din făină, apă şi ceapa călită, amestecând bine până rezultă o compoziţie omogenă, lei din compoziţia de găluşte cu o linguriţă şi le pui în zeama în care fierbi zarzavatul.

Laşi la fiert 10-15 minute, după care torni borşul. Ciorba o serveşti caldă, cu pătrunjel verde.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.