Bors de leurda
PrinteazaBors de leurda
- 2 cartofi
- 1 pahar smântână
- sare
- piper
- leuştean
- 1 ou
- 1 legătură ceapă verde
- 1 litru borş
- 1 farfurie de foi de leurdă proaspete (leurda e un fel de usturoi sălbatic)
Mod de preparare:
Se curăţă cartofii, se taie cubuleţe, se pun la fiert în 2 litri apă cu sare 10 minute Se pune separat borşul la fiert.Se toacă ceapa se taie fideluţă leurda se bate oul cu smântână .
Se pun peste cartofi leurda, ceapa, se mai lasă pe foc, acoperit, un sfert de oră
Se adaugă borşul câteva clocote se toacă leuşteanul se sărează, piperează, se presară leuştean
Se drege cu smântână şi ou.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bors de leurda