Bors de leurda

Printeaza

Bors de leurda

Ingrediente:Bors de leurda

  • 2 cartofi
  • 1 pahar smântână
  • sare
  • piper
  • leuştean
  • 1 ou
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 litru borş
  • 1 farfurie de foi de leurdă proaspete (leurda e un fel de usturoi sălbatic)

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se taie cubuleţe, se pun la fiert în 2 litri apă cu sare 10 minute Se pune separat borşul la fiert.Se toacă ceapa se taie fideluţă leurda se bate oul cu smântână .

Se pun peste cartofi leurda, ceapa, se mai lasă pe foc, acoperit, un sfert de oră

Se adaugă borşul câteva clocote se toacă leuşteanul se sărează, piperează, se presară leuştean

Se drege cu smântână şi ou.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bors de leurda

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.