Bors de loboda cu carne

Printeaza

Bors de loboda cu carne din: carne, loboda, bors, orez, iaurt, leustean.

Ingrediente:Bors de loboda cu carne

  • 50 g carne fiartă
  • 150-200 g frunze de lobodă
  • 1 linguriţă orez fiert
  • 100 ml borş
  • 2-3 linguriţe iaurt
  • leuştean verde

 

Mod de preparare:

Se spală loboda sub un jet de apă rece şi se pune să fiarbă în circa 400 ml apă clocotită. Cand e fiartă se adaugă carnea, orezul şi borşul fierte separat, cu care se lasă să mai dea cateva clocote.

Se serveşte cu leuşteanul verde tocat şi iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.