Bors de loboda cu ciuperci

Printeaza

Bors de loboda cu ciuperci din: loboda, ciuperci, bors, ulei, ou, ceapa, morcov, ceapa, usturoi verde, sare, piper, leustean.

Ingrediente:Bors_de_loboda_cu_ciuperci

  • 6 legaturi loboda
  • 200 g ciuperci proaspete sau 100 g ciuperci uscate
  • 1 l bors
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 ceapa uscata sau 3 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • cate 1 legatura ceapa si usturoi verde
  • sare
  • piper negru proaspat macinaqt
  • 1 legatura leustean sau patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureti ciupercile, verdeturile si legumele, dupa care le speli. Tai ciupercile in lamele fine, usturoiul si ceapa verde in rondele fine, loboda in fasii subtiri, iar ceapa uscata o maruntesti. Dai morcovul pe razatoarea mare.

Incingi uleiul in oala de 3 litri si calesti putin ceapa uscata si morcovul, apoi adaugi ciupercile, amesteci usor si stingi cu 1 litru de apa fierbinte. Fierbi legumele si ciupercile la foc mediu, iar dupa 10 minute, adaugi ceapa si usturoiul verde, sare si piper dupa gust, precum si borsul in prealabil fiert.

Bati oul impreuna cu un praf de sare si un polonic de ciorba. Stingi focul si torni amestecul, dupa care stingi focul si presari verdeata fin tocata. Acoperi vasul si servesti borsul dupa 10 minute.

Bors de loboda cu ciuperci

Bors_de_loboda_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.