Bors de loboda cu oua

Printeaza

Bors de loboda cu oua din: loboda, ceapa verde, usturoi verde, ulei, bors, leustean, oua, sare, piper.

Ingrediente:Bors_de_loboda_cu_oua

  • 3 legaturi mari de loboda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • 5 oua
  • sare
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Speli bine loboda, ceapa si usturoiul, le tai marunt si le calesti usor in uleiul incins. Adaugi 1 1/2 l apa fierbinte si le lasi sa fiarba timp de 10-15 minute, la foc mic. Intr-un alt vas, fierbi borsul si il adaugi in oala impreuna cu sare si piper dupa gust.

Bati un ou cu putina sare. Torni in oala bors dupa gust, apoi ouale batute si le lasi putin sa fiarba impreuna. Lasi focul mic si adaugi pe rand continutul oualor ramase, unul cate unul. Le fierbi 3-4 minute, pana se intareste albusul.

La sfarsit, sarezi si condimentezi borsul dupa gust si presari leusteanul fin tocat. Servesti borsul de preferinta cald, dres cu smantana.

Bors de loboda cu oua

Bors_de_loboda_cu_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.