Bors de maruntaie si tacamuri de pasare

Printeaza

Bors de maruntaie si tacamuri de pasare din: ficatei, pipote, aripi de pui, ceapa, ardei rgas, fasole verde, morcovi, bors, rosii, ou, leustean, sare.

Ingrediente:Bors de maruntaie si tacamuri de pasare

  • 2 ficatei, 2 pipote si gatul, aripile si spatele unui pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200 g fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 l bors
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • leustean tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea, o spălaţi cu apă rece, o puneţi la fiert. După două clocote aruncaţi apa, spălaţi carnea, spălaţi oala, umpleţi cu 1 l de apă rece. Puneţi să fiarbă la foc potrivit şi adăugaţi legumele tăiate julien şi fasolea ruptă bucăţi, după 20 min de firbere, când s-a înmuiat carnea.

Săraţi, puneţi roşiile să fiarbă 5 min în supă. Fierbeţi borşul separat. Acriţi supa, dregeţi cu ou după ce a stat din fiert 5 min şi parfumaţi cu leuştean tocat. Serviţi cald, cu pâine proaspătă şi ardei iute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.