Bors de miel cu orez si smantana

Printeaza

Bors de miel cu orez si smantana din: carne de miel, ceapa verde, orez, galbenusuri de ou, smantana, bors si leustean.

Ingrediente:Bors_de_miel_cu_orez_si_smantana

  • 1 kg carne de miel (coaste si gat)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 ceasca de orez
  • 2 galbenusuri de ou
  • 200 g smantana
  • bors si sare dupa gust
  • leustean

 

Mod de preparare:

Tai carnea în bucăţi potrivite, o pui la fiert cu puţină sare şi iei spuma din când în când. Când supa este limpede, adaugi ceapa tocată mărunt şi când car­nea este aproape fiartă, adaugi orezul bine spălat. După ce a fiert şi orezul, adaugi borşul (care a fost dat într-un clocot) şi mai fierbi puţin.

Separat, freci cele 2 gălbenuşuri de ou cu smântână şi cu o lin­gură de apă rece. După ce iei ciorba de pe foc, o laşi 2-3 minute, apoi adaugi smântână cu oul şi leuştean proaspăt cât de mult.

Bors de miel cu orez si smantana

Bors_de_miel_cu_orez_si_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Borsul de miel este delicios

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.