Bors de miel cu spanac

Printeaza

Bors de miel cu spanac din: carne de miel, ceapa, telina, pastarnac, morcovi, cartofi, spanac, rosii, bors.

Ingrediente:Bors de miel cu spanac

  • un kg carne de miel de gătit
  • 2 cepe
  • o rădăcină mică ţelină
  • 2 rădăcini păstârnac
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 3 cartofi
  • 500 g spanac
  • 4-5 roşii foarte bine coapte
  • 500 ml borş
  • 2-3 fire leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia spuma şi apoi se lasă la fiert o oră.

Se pun rădăcinoasele curăţate şi tăiate mărunt, la fiert, se lasă 20 de minute, se pun ceapa şi cartofii, curăţaţi de coajă şi tăiaţi cuburi.

După ce au fiert cartofii, se toarnă borşul fiert separat, roşiile tăiate felii şi spanacul tocat grosier. Se mai lasă 10 minute la fiert. Se potriveşte de sare şi se pune leuştean tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.