Borş de pasare cu legume

Printeaza

Borş de pasare cu legume

Ingrediente:Borş de pasare cu legume

  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 linguri pastă de ardei
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 8 cartofi
  • 4 pulpe de pui
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • borş
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, morcovul, pătrunjelul, cartofii, îi tai măiunt şi îi pui la fiert în 4 litri de apă.

In acest timp opăreşti carnea cu apă fierbinte, o adaugi în zeama cu legume şi potriveşti de sare şi de acru cu borş.

Pui şi pasta de ardei, adaugi pătrunjelul verde tocat şi mai dai borşul într-un clocot-două.

Iese o ciorbă foarte limpede datorită cărnii opărite puse la sfârşit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.