Bors de peste asortat
PrinteazaBors de peste asortat din: biban, crap, somn, morcovi, cartofi, ceapa, patrunjel, concentrat de legume, dafin, bors.
- 300 g biban
- 300 g crap
- 300 g somn
- 3 morcovi
- 2 cartofi
- 2 cepe
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 1 legătură pătrunjel verde
- 1 lingură concentrat de legume deshidratate
- 1 frunză de dafin
- 1 I borş
Mod de preparare:
Se călesc uşor ceapa tocată şi legumele rase. Se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe. Bibanul şi crapul se pun la fiert în 31 apă şi se lasă să fiarbă cu foaia de dafin, cca 20 min.
Zeama de peşte se toarnă peste legumele călite şi se pune somnul tăiat în bucăţi nu foarte mari.
Se lasă să mai fiarbă un sfert de oră, se adaugă o lingură de concentrat de legume şi borş.
Pofta buna!
Cum am mai zis, imi place borsul de peste. Este delicious. Borsul de crap sau de caras imi place foarte mult. O sa incerc si reteta voastra.