Borş de primăvară cu smantana
PrinteazaBorş de primăvară cu smantana din: loboda rosie, macris, marar, patrunjel, leustean, salata verde, ceapa verde, bors, smantana, sare, piper, orez si condimente.
Ingrediente:
- 3 legaturi de loboda rosie
- 1 legatura de macris
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- 1 salata verde mica
- 3 legaturi ceapa verde
- 1 cana bors acru
- 1 borcanel de smantana
- sare
- piper
- 4 linguri orez
- condimente din legume
Mod de preparare:
Speli toate verdeţurile şi le tai mărunt, după care le pui la fiert într-o oală cu apă clocotită. Potriveşti gustul de sare, piper şi condiment. Adaugi apoi şi orezul. După fierbere, pui borşul acru fiert separat şi dregi ciorba cu smântână.
Pofta buna!