Borş de primăvară cu smantana

Printeaza

Borş de primăvară cu smantana din: loboda rosie, macris, marar, patrunjel, leustean, salata verde, ceapa verde, bors, smantana, sare, piper, orez si condimente.

Ingrediente:Supe

  • 3 legaturi de loboda rosie
  • 1 legatura de macris
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 salata verde mica
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 cana bors acru
  • 1 borcanel de smantana
  • sare
  • piper
  • 4 linguri orez
  • condimente din legume

 

Mod de preparare:

Speli toate verdeţurile şi le tai mărunt, după care le pui la fiert într-o oală cu apă clocotită. Potriveşti gustul de sare, piper şi condi­ment. Adaugi apoi şi orezul. După fierbere, pui borşul acru fiert separat şi dregi ciorba cu smântână.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.