Bors de pui cu legume
PrinteazaBors de pui cu legume din: tacamuri de pui, morcov, pastarnac, ceapa, cartofi, pastai de fasole, rosii, sare, bors si patrunjel.
- tacamuri de pui
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 cepa
- 2 cartofi
- cateva pastai de fasole
- 2 rosii
- sare
- 1 litru de bors
- patrunjel
Mod de preparare:
Cureţi legumele, pui ceapa cu 2 litri de apă la fiert. După ce a dat în clocot, adaugi restul legumelor, fără roşii. Laşi să fiarbă pe jumătate şi adaugi măruntaiele. După ce au fiert şi acestea pui roşiile tăiate bucăţi. Fierbi borşul separat şi îl torni după ce au fiert roşiile. Potriveşti de sare şi după două clocote, stingi focul şi presari pătrunjel.
Bors de pui cu legume
Pofta buna!
Hmmmm, mi-ai dat o idee cu borsul asta de pui
Ciorba de bolnavi …