Bors de pui cu rosii

Printeaza

Bors de pui cu rosii din: carne de pui, rosii, ceapa, orez, bors, marar, smantana.

Ingrediente:Bors de pui cu rosii

  • 200 kg carne de pui
  • 250 g roşii
  •  5-6 fire de ceapa verde
  • 50 g orez
  • 2-3 l de apă
  • 1 l borş
  • 2 legaturi de mărar
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 linguri cu smântână

Mod de preparare:

Tăiaţi puiul în bucăţi egale şi puneţi-le să fiarbă în apa cu 1 linguriţă de sare. Adăugaţi, după ce aţi luat bine spuma, ceapa tocată mărunt, orezul şi borşul fiert separat, acesta din urmă numai când carnea este bine pătrunsă.

La sfârşit, când ciorba este bună şi gustoasă, legaţi-o cu gălbenuşurile combinate cu smântână. In ultimele secunde, puneţi mărarul tocat fin şi aduceţi acest preparat la masă.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun borsul de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.