Bors de pui cu taitei
PrinteazaBors de pui cu taitei din: aripi de pui, ceapa, radacina patrunjel, morcov, telina, ardei gras, cartofi, ulei, taitei, bors, patrunjel, sare.
- 8 aripi de pui
- o ceapa
- o radacina patrunjel
- un morcov
- o felie dintr-o radacina de telina
- un ardei gras rosu
- 4 cartofi
- o lingura ulei
- taitei
- un litru bors
- cateva fire patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Legumele se toacă mărunt, morcovul se dă pe râzătoare şi se pun toate să se călească puţin în ulei, în oala de fiert ciorba. Apoi, se toarnă apă, se potriveşte gustul de sare şi se lasă la fiert aproximativ 15 minute.
După acest timp, se pun aripile curăţate şi pârlite, se mai adaugă apă şi se lasă la fiert 15 minute. După aceea, se toarnă borşul fiert separat, se pun tăieţeii şi se mai lasă la fiert 10 minute. Se stinge focul şi se aduce la masă cu pătrunjel deasuipra.
Bors de pui cu taitei
Pofta buna!