Bors de pui si legume

Printeaza

Bors de pui si legume din: pui, ceapa, morcov, ardei, fasole, rosii, bors.

Ingrediente:Bors de pui si legume

  • 1/2 pui
  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o mână fasole verde
  • 2-3 roşii
  • 3 cartofi
  • 500 ml borş
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia spuma ori de câte ori se formează şi apoi se pun ceapa si morcovul feliat.

Se lasă 10 minute la fiert şi apoi se pun ardeiul, cartofii şi fasolea. Se lasă 20 de minute la fiert. Se fierbe borşul separat şi se adaugă peste carne odată cu roşiile.

Se mai lasă 10 minute la fiert, se potriveşte gustul de sare şi se aduce cu verdeaţă la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.