Bors de salata cu kaizer afumat
PrinteazaBors de salata cu kaizer afumat
- 2-3 căpăţâni de salată verde
- 2 legături ceapă verde
- 1 morcov
- 150 g kaizer
- 3 ouă
- 1 legătură leuştean
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- 1 cană borş
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi şi speli bine salata, ceapa şi morcovul, apoi tai salata fâşii, toci ceapa şi dai morcovul pe râzătoare. Căleşti ceapa cu morcovul în puţin ulei, torni 3 l de apă şi după ce dă în clocot, adaugi salata şi laşi să fiarbă 30 de minute.
Separat, dai borşul într-un clocot şi după ce a fiert salata îl adaugi în oală şi potriveşti de sare. Tai mărunt kaizerul, îl prăjeşti bine, apoi adaugi ouăle bătute.
Când omleta s-a rumenit, o tai bucăţele, o adaugi în borş, pui şi ver deaţa tocată mărunt, şi mai laşi pe foc 1-2 minute.
Bors de salata cu kaizer afumat
Pofta buna!