Bors de sfecla cu bulion

Printeaza

Bors de sfecla cu bulion din: sfecla, morcovi, ceapa, telina, ardei, cartofi, ulei, bors, verdeata.

Ingrediente:Bors de sfecla cu bulion

  • 4 bucăţi sfeclă
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • o rădăcină pătrunjel
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • un ardei gras
  • 4 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • un litru borş
  • o lingură bulion
  • sare
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Ceapa şi morcovul se pun la călit în ulei, se presară cu sare. După ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă ţelina dată prin răzătoarea cu ochiuri mari şi se lasă 5 minute.

Se pun rădăcinoasele tăiate sau trecute prin râzătoare, se lasă 5 minute, se acoperă cu apă şi se fierb 30 de minute.

Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi, ardeiul gras şi se mai lasă la fiert 20 de minute. Se pun bulionul, apoi borşul fiert separat şi se mai lasă 10 minute să fiarbă împreună.

Se serveşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.