Bors de sfecla si fasole
PrinteazaBors de sfecla si fasole din: sfecla, fasole, ceapa, morcov, bors, pastarnac, ulei, smantana, patrunjel, sare.
- 2 bucăţi sfeclă roşie
- o cană fasole boabe fiartă
- o ceapă
- un morcov
- o rădăcină păstârnac
- 500 ml borş
- 2 linguri ulei
- 2 linguri smântână
- sare
- pătrunjel
Mod de preparare:
Ceapa si sfecla tăiată cuburi se călesc în ulei. Se pune apoi apă şi se lasă la fiert 30 de minute. Se pun morcovul şi păstârnacul date pe râzătoare si se lasă la fiert 20 de minute.
Se adaugă fasolea şi borşul fiert separat şi se mai lasă 10 minute.
Se potriveşte gustul de sare şi se aduce cu pătrunjel la masă şi, după gust, şi smântână.
Pofta buna!