Bors de stevie cu macris

Printeaza

 Bors de stevie

Ingrediente:Bors de stevie cu macris

  • 200 g ştevie
  • 100 g măcriş
  • 1 1 apă sau zeamă de carne
  • 2 ceşti borş
  • 1 ceapă
  • 50 g unt
  • 30 g orez
  • piătrunjel
  • leuştean
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Punem untul într-o oală şi prăjim ceapa tăiată mărunt. Opărim ştevia şi măcrişul, tăiem de cîteva ori cu cuţitul şi le punem peste ceapă. Amestecăm, turnăm apă clocotită sau zeamă de carne şi lăsăm să fiarbă. Spălăm orezul şi îl punem în oală. Amestecăm. După ce a fiert, adăugăm borşul clocotit. Gustăm şi potri­vim de acru. Cu cîteva minute înainte de a servi la masă punem pătrunjel şi leuştean tocat mărunt. In loc de unt putem pune ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.