Bors de stevie (varianta)

Printeaza

Bors de stevie din: apa, bors, stevie, loboda, ceapa verde, cartofi, ulei, ou, leustean, marar, sare.

Ingrediente:Bors de stevie

  • 1 litru apă
  • 500 ml borş
  • 4 legături de ştevie
  • 1 legătură de lobodă roşie
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie mărunt, apoi se înăbuşă puţin în ulei. Se adaugă apa şi sarea. Când încep să clocotească, se pune cartoful, lăsând să fiarbă până este aproape gata.

Se adaugă ştevia şi loboda, tăiate subţiri, se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă borşul şi se lasă să fiarbă până când e gata.

Se drege cu ou şi se adaugă verdeaţa.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.