Bors de stevie (varianta)
PrinteazaBors de stevie din: apa, bors, stevie, loboda, ceapa verde, cartofi, ulei, ou, leustean, marar, sare.
- 1 litru apă
- 500 ml borş
- 4 legături de ştevie
- 1 legătură de lobodă roşie
- 2 legături de ceapă verde
- 2 cartofi
- 2 linguri ulei
- 1 ou
- 1 legătură leuştean
- 1 legătură mărar
- sare
Mod de preparare:
Ceapa se taie mărunt, apoi se înăbuşă puţin în ulei. Se adaugă apa şi sarea. Când încep să clocotească, se pune cartoful, lăsând să fiarbă până este aproape gata.
Se adaugă ştevia şi loboda, tăiate subţiri, se lasă să dea un clocot, apoi se adaugă borşul şi se lasă să fiarbă până când e gata.
Se drege cu ou şi se adaugă verdeaţa.
Pofta buna!