Bors de urzici cu ardei gras

Printeaza

O reteta gustoasa de bors de urzici cu ardei gras, orez, apa, ceapa, ulei, faina, sare.

Ingrediente:Bors de urzici cu ardei gras

  • 500 g urzici
  • 500 ml borş
  • 200 g orez
  • 1 litru apă
  • o ceapă
  • 1 ardei gras
  • o lingură ulei
  • o lingură făină
  • sare

Mod de preparare:

Se curăţă urzicile şi se pun într-o oală cu apă clocotită şi puţină sare. Separat, ceapa se toacă julien şi se pune într-o tigaie, cu puţin ulei. Când ceapa devine aurie, se stinge cu puţină supă de urzici.

Ceapa astfel pre­gătită se pune peste urzici, se adaugă sare, orez (fiert separat şi scurs) şi ardei gras. După ce au fiert toate ingredientele, se adaugă borşul clocotit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.