Bors de vita cu legume
PrinteazaBors de vita cu legume din: carne de vita, fasole pastai, mazare, morcov, ceapa, radacina de telina, cartofi, taitei, bors si leustean.
- 500 g carne de vita
- o mana de fasole pastai
- 200 g mazare
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 radacina de telina
- 2 cartofi
- 100 g taitei
- 1 l bors
- leustean
Mod de preparare:
Diluezi borşul cu un litru de apă rece şi în acest amestec pui carnea să fiarbă. Adaugi şi sare şi după ce aproape a fiert, adaugi legumele mărunt tăiate. Laşi să fiarbă şi legumele şi mai adaugi apă sau borş, după gust.
Fierbi tăieţeii separat şi după ce au fiert toate legumele, pui tăieţeii. Stingi focul şi presari leuşteanul tocat mărunt.
Bors de vita cu legume
Pofta buna!