Bors de zarzavat cu varza murata

Printeaza

Bors de zarzavat cu varza murata din: morcovi, telina, pastarnac, fasole, ceapa, cartofi, ardei, varza, ulei, orez, bors, patrunjel, leustean, piper.

Ingrediente: Bors de zarzavat cu varza murata

  • 100 g morcovi
  • 50 g telina
  • 50 g pastarnac
  • 100 g fasole verde
  • 300 g ceapa
  • 300 g cartofi
  • 75 g ardei
  • 2-3 frunze de varza murata
  • 50 ml ulei
  • 50 g orez
  • 1 l bors
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 30 g delikat gust de legume
  • piper

Mod de preparare:
Se spala si se curata legumele. Se taie morcovii rondele, ardeii fideluta, telina si pastarnacul cubulete,
cartogii in cuburi mari, fasolea bastonase, iar ceapa marunt.

Se toaca frunzele de varza. In 1 l apa fierbinte se pun treptat la fiert legumele, incepanad cu radacinoasele. Cand sunt aproape fierte, se adauga delikat, se toarna uleiul si se pune orezul ales si spalat, in prealabil.

Separat, se fierbe si se spumeaza borsul. Se toarna in supa de legume, care se condimenteaza apoi dupa gust si se mai lasa sa dea intr-un clocot.

Se portioneaza ciorba si se serveste presarata cu verdeata tocata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.