Bors de zarzavat

Printeaza

Bors de zarzavat din: cartofi, morcov, ceapa, patrunjel, mazare, rosii in bulion, frunze de spanac, ulei, bors de tarate, sare si oua.

Ingrediente:Bors de zarzavat

  • 4 cartofi
  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina patrunjel
  • 100 g mazare congelata
  • 3 rosii in bulion
  • 100 g frunze spanac congelat
  • o lingura ulei
  • un litru bors de tarate
  • sare

pentru dres:

  • 2 oua

 

Mod de preparare:

In oala de fiert borşul se pune o lingură de ulei şi se călesc ceapa tăiată mărunt, morcovul dat pe râzătoare si rădăcina de pătrunjel.

După ce s-au înmuiat, se pun 2 litri de apă şi se fierb 10 minute. Se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi, după ce au fiert, se pun mazărea, spanacul şi roşiile curăţate de pieliţe.

Se toarnă borşul fiert sepa­rat. Se presară sare şi, după un clocot, se trage oala de pe foc. Se bat ouăle bine şi se toarnă în oală amestecând continuu cu o furculiţă.

Bors de zarzavat

Bors de zarzavat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.