Bors din carne de gasca

Printeaza

Bors din carne de gasca din: gasca, apa, bors, ceapa, orez, sare, piper, ardei rgasi, verdeata, smantana.

Ingrediente:Bors din carne de gasca

  • 1,200 kg gîscă (gîtul, aripile, pipota, spinarea )
  • 31 apă
  • 1/2 l borş sau zeamă de varză
  • 2 cepe
  • 30 g orez
  • sare
  • piper
  • 2 ardei graşi
  • 2 legături verdeaţă
  • 2 linguri smantană

 

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se pune la fiert cu apă şi sare. Se spumează şi după 1 1/2 oră se adaugă orezul, ceapa şi ardeii tocaţi.

Se termină cu verdeaţă şi smantană. Dacă se acreşte cu zeamă de varză nu se mai pune sare.

Se poate prepara şi cu măruntaie de pasăre (cap, gît, spinarea, pipota).

 

Pofa buna!

Incoming search terms:

  • bors de gasca

2 comentarii

  1. Foarte buna ciorba de gasca

  2. Foarte, foarte gustos borsul de gasca. Sunt fana ciorbe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.