piept de pui, supa de pui, ceapa verde, ciuperci, pasta de usturoi cu ghimbir, busuioc, amidon, unt, sare, piper. Aceasta supa este o combinatie perfecta pentru pranz sau cina, bogata in nutrienti. timp de preparare 30 minute, timp de gatire 10 minute, 3-4 portii Ingrediente: 1 piept de pui […]
Borş din corcoduşe
PrinteazaBorş din corcoduşe din: corcoduse, apa, aspirina.
Ingrediente:
- 4 kg corcoduse crude
- 4 l apa
- 1 conservant (1 aspirina) la 500 ml bors
Mod de preparare:
Corcodusele spalate bine le fierbi in apa pana se desfac de pe samburi.
Le lasi apoi sa se raceasca si le strecori printr-un tifon.
Torni borsul obtinut in sticle si adaugi aspirina sau conservantul.
Cand infiletezi dopul, strangi de sticla sa nu ramana aer in el.
Dai sticlele la rece.
Pofta buna!
din: zucchini, sare, oua, feta, oregano, ceapa, piper, proteina de soia, unt. Zucchini este o legumă săracă în calorii și bogată în nutrienți. Este o sursă bună de fibre, vitamina C, vitamina A, potasiu și antioxidanți. Consumul regulat de zucchini poate sprijini sănătatea digestivă, poate îmbunătăți sistemul imunitar, poate promova […]
din: carne de vanat, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin rosu, supa de pui, foi de dafin, cimbru, sare, piper, orez sau cartofi. Ingrediente: 500g de carne de vânat (ex. cerb, mistreț, căprioară), tăiată în bucăți 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată mărunt 2 […]
Fasole rosie – Beneficii pentru sanatate si retete
Fasolea roșie, cunoscută și sub numele de fasole azuki sau fasole roșie adzuki, este o leguminoasă mică și roșie originară din Asia, adesea folosită în bucătăria asiatică și în special în preparate dulci. Are o serie de beneficii pentru sănătate datorită conținutului său nutritiv. Valoare nutritivă: Fasolea […]
N-am facut niciodata bors de corcoduse, e bun?