Bors din piept de vita si legume

Printeaza

Bors din piept de vita si legume din: piept de vita, bors, leustean, marar, morcov, pastarnac, telina, patrunjel, sare, piper, ceapa, rosii, ardei.

Ingrediente

  • 1 kg piept de vită
  • 1/2 l borş
  • leuştean
  • mărar verde
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1/2 ţelină
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 250 g roşii
  • 2 ardei graşi
  • sare
  • piper
  • 3 l apă

 

 

Mod de preparare Bors din piept de vita si legume:

Tăiaţi carnea în bucăţi egale şi puneţi-le la fiert cu 3 l apă şi 1 linguriţă de sare. Luaţi foarte bine spuma după care puneţi zarzavatul tăiat julien sau ras prin râzătoare.

Când carnea este aproape fiartă, completaţi cu roşiile curăţate de pieliţă şi borşul fiert separat.

După alte 5-7 minute de clo-cote, preparatul este gata. Puneţi verdeţurile, acoperiţi vasul cu capac şi aduceţi borşul la masă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.