Bors de sfecla cu orez din: sfecla rosie, ceapa verde, usturoi, loboda, orez, sare, leustean, ulei si bors. Ingrediente: 2 sfecle roşii mijlocii 4-5 fire de ceapă verde 4-5 fire de usturoi 10-15 fire de lobodă verde sau roşie 4 frunze de sfeclă 3 linguri cu orez sare leuştean verde 2 linguri cu ulei 1 […]
Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana din: sfecla, cartofi, smantana, morcov, ardei, patrunjel, bors. Ingrediente: 1 kg cartofi albi 3 sfecle roşii medii 400 g smântână grasă 1 morcov 1/2 ardei gras 1/2 legătură de pătrunjel 500 ml borş 1 lingură amestec natural de mirodenii uscate (opţional) sare piper câteva frunzuliţe de cimbrişor […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.