Bors din sfecla rosie

Printeaza

Bors din sfecla rosie din: sfecla, cartofi, telina, ceapa, morcov, bors, sare, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 3 sfecle roşii
  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 l borş
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai cubuleţe sfeclele şi cartofii. Le pui la fiert în apă cu sare, împreună cu ceapa tocată, morcovul feliat şi ţelina dată prin râzătoare.

Când aproape s-au înmuiat legu­mele, torni borşul încălzit în prealabil şi mai adaugi sare dacă este nevoie.

Pui pătrunjelul, mai laşi la clocotit un minut şi opreşti focul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Bors de sfecla cu orez

Bors de sfecla cu orez din: sfecla rosie, ceapa verde, usturoi, loboda, orez, sare, leustean, ulei si bors. Ingrediente: 2 sfecle roşii mijlocii 4-5 fire de ceapă verde 4-5 fire de usturoi 10-15 fire de lobodă verde sau roşie 4 frunze de sfeclă 3 linguri cu orez sare leuştean verde 2 linguri cu ulei 1 […]

 

Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana

Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana din: sfecla, cartofi, smantana, morcov, ardei, patrunjel, bors. Ingrediente: 1 kg cartofi albi 3 sfecle roşii medii 400 g smântână grasă 1 morcov 1/2 ardei gras 1/2 legătură de pătrunjel 500 ml borş 1 lingură amestec natural de mirodenii uscate (opţional) sare piper câteva frunzuliţe de cimbrişor […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.