Souvlaki de Pește și Fructe de Mare din: creveti, fileuri de peste, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, oregano, piper, sare. Descoperă savoarea autentică a Greciei cu o rețetă excepțională, o variantă sofisticată și aromată a clasicului souvlaki. Inspirată de briza mării și tradițiile culinare ale zonelor de coastă, această rețetă îmbină textura delicată […]
Bors de dovlecei cu smantana si ou
PrinteazaBors de dovlecei cu smantana si ou din: dovlecei, ceapa, ardei gras, radacina de telina, patrunjel, ulei, bors, sare, patrunjel, marar, smantana, ou.
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- o ceapa
- un ardei gras
- o felie radacina telina
- o radacina patrunjel
- o lingura ulei
- 600 ml bors
- sare
pentru servit:
- o legatura patrunjel
- o legatura marar
- 200 g smantana
- un ou
Mod de preparare:
In oala de fiert se pune morcovul curăţat, spălat şi dat pe râzătoare, la călit. Apoi, se adaugă ceapa, ardeii şi cele două rădăcinoase. Se lasă un pic, se acoperă cu apă şi se fierbe 10 minute.
Se pun dovleceii tăiaţi cuburi şi se lasă 10 minute la fiert. Intre timp, se fierbe borşul.
Se acreşte cu borş, iar oul se bate si se amestecă bine cu smântână. Se pune din zeama din oală peste amestecul de ou, se amestecă şi apoi se toarnă în oală. Se potriveşte de sare şi se serveşte cu pătrunjel si mărar.
Bors de dovlecei cu smantana si ou
Pofta buna!
Chili cu Fasole Roșie și Carne de Vită
Chili cu Fasole Roșie și Carne de Vită din: carne tocata de vita, fasole rosie, rosii, ardei grasi, ceapa, usturoi, ulei de masline, chili, chimen, paprika afumata, oregano, sare, piper, apa. Acest preparat bogat în arome, combină ingredientele tradiționale ale chili-ului american: fasolea roșie, carnea tocată de vită, roșiile suculente și un mix savuros de […]