Bors de dovlecei cu verdeata

Printeaza

Bors de dovlecei cu verdeata din: apa, dovlecei, ardei gras, ceapa uscata, ceapa verde, rosii, bors, leustean, patrunjel.

Ingrediente:Bors de dovlecei cu verdeata

  • 1 l apa
  • 3 dovlecei
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3 rosii
  • 1 cana de bors
  • 1 lingura de leustean tocat
  • 1 lingura de patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Dovleceii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se fierb împreună cu ardeiul şi ceapa.

Când legumele sunt bine fierte, se adaugă borşul care a dat în clocot separat şi se fierb împreună încă 10 minute.

Apoi se adaugă roşiile, curăţate de coajă, şi leuşteanul şi se mai lasă să fiarbă 5-10 minute.

Ceapa verde tocată mărunt împreună cu pătrunjelul se pun imediat după ce borşul a fost luat de pe foc.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.