Bors de fasole cu ciolan

Printeaza

O reteta de bors de fasole cu ciolan din: ciolan afumat, fasole, cartofi, morcovi, albitura, telina, ceapa, pasta de tomate, ulei si sare.

Ingrediente:Bors de fasole cu ciolan

  • 1 ciolan afumat
  • 500 g fasole uscata
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 albitura
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • bors dupa gust
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune afumatura la fiert in apa cu sare. Separat fierbe fasolea in apa cu sare. Curata legumele si taie-le in cubulete. Caleste ceapa in putin ulei. Cand carnea afumata s-a desprins de pe oase, tai-o  cubulete si pune-o din nou in oala. Adauga ceapa calita, legumele si fasolea fiarta.

Dupa ce au fiert legumele, adauga pasta de tomate dizolvata si acreste ciorba cu bors. Lasa sa dea in cateva clocota si aromatizeaza cu verdeata tocata fin. La final poti drege cu smantana.

Bors de fasole cu ciolan

Bors de fasole cu ciolan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.