Raci în Sos de Vin Alb – Rețeta delicioasă pentru o masă eleganta, perfectă pentru a impresiona la o cină specială sau pentru a te răsfăța cu o masă deosebită. Această rețetă combină dulceața delicată a racilor cu aroma bogată și rafinată a sosului de vin alb, creând un preparat plin de arome și texturi. […]
Bors cu fasole si ciuperci
PrinteazaBors cu fasole si ciuperci din: fasole albă uscată, manătărci, ceapa, morcov, rădăcină de pătrunjel, păstarnac, borş, sare.
Ingrediente:
- 300 grame de fasole albă uscată
- 200 grame de manătărci
- 3 cepe
- 1 morcov
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 păstarnac
- 1 litru de borş
- sare
Mod de preparare:
Bors cu fasole si ciuperci: Ciupercile se spală în apă rece, apoi se lasă la înmuiat peste noapte în apă călduţă. Fasolea se pune şi ea, separat, la înmuiat, schimbînd apa de cîteva ori.
A doua zi, se pune fasolea la fiert, iar, după primul clocot, se schimbă apa, folosind, însă, tot apă fierbinte, încălzită separat.
In a doua apă, se pun ceapa şi rădăcinoasele tăiate mărunt, apoi se adaugă ciupercile tăiate în feliuţe subţiri. După ce au fiert toate, se pune şi borşul, lăsîndu-se să mai dea în clocot încă o dată.
După ce se ia de pe foc, se lasă la răcit, apoi se pune pătrunjel verde.
Pofta buna!
Ceai de Bergamotă: Aromat și Revitalizant – cunoscut și sub numele de ceai Earl Grey, este un amestec rafinat și aromat care combină ceaiul negru cu esența de bergamotă. Acest ceai nu doar că îți oferă un gust rafinat și sofisticat, dar vine și cu numeroase beneficii pentru sănătate. Prepararea ceaiului de bergamotă este simplă […]
Tocăniță de urs cu legume – Deliciul vânătoresc plin de arome – este un preparat vânătoresc tradițional, cunoscut pentru savoarea sa intensă și textura fragedă a cărnii de urs. Această rețetă combină carnea de urs cu o varietate de legume și condimente, rezultând un fel de mâncare robust și reconfortant. Tocănițele au fost dintotdeauna o […]