Bors cu fasole si ciuperci

Printeaza

Bors cu fasole si ciuperci din: fasole albă uscată, manătărci, ceapa, morcov, rădăcină de pătrun­jel, păstarnac, borş, sare.

Ingrediente:

  • 300 grame de fasole albă uscată
  • 200 grame de manătărci
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrun­jel
  • 1 păstarnac
  • 1 litru de borş
  • sare

 

Mod de preparare:

Bors cu fasole si ciuperci: Ciupercile se spală în apă rece, apoi se lasă la înmuiat peste noapte în apă călduţă. Fasolea se pune şi ea, separat, la înmuiat, schimbînd apa de cîteva ori.

A doua zi, se pune fasolea la fiert, iar, după primul clocot, se schimbă apa, folosind, însă, tot apă fierbinte, încălzită separat.

In a doua apă, se pun ceapa şi rădăcinoasele tăiate mărunt, apoi se adaugă ciupercile tăiate în feliuţe subţiri. După ce au fiert toate, se pune şi borşul, lăsîndu-se să mai dea în clo­cot încă o dată.

După ce se ia de pe foc, se lasă la răcit, apoi se pune pătrunjel verde.

Pofta buna!

 

 

 

Raci în Sos de Vin Alb

Raci în Sos de Vin Alb – Rețeta delicioasă pentru o masă eleganta, perfectă pentru a impresiona la o cină specială sau pentru a te răsfăța cu o masă deosebită. Această rețetă combină dulceața delicată a racilor cu aroma bogată și rafinată a sosului de vin alb, creând un preparat plin de arome și texturi. […]

Ceai de Bergamotă

Ceai de Bergamotă: Aromat și Revitalizant – cunoscut și sub numele de ceai Earl Grey, este un amestec rafinat și aromat care combină ceaiul negru cu esența de bergamotă. Acest ceai nu doar că îți oferă un gust rafinat și sofisticat, dar vine și cu numeroase beneficii pentru sănătate. Prepararea ceaiului de bergamotă este simplă […]

 

Tocăniță de urs cu legume

Tocăniță de urs cu legume – Deliciul vânătoresc plin de arome – este un preparat vânătoresc tradițional, cunoscut pentru savoarea sa intensă și textura fragedă a cărnii de urs. Această rețetă combină carnea de urs cu o varietate de legume și condimente, rezultând un fel de mâncare robust și reconfortant. Tocănițele au fost dintotdeauna o […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.