Borș de Varză Roșie din: bors, varza rosie, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, usturoi, cartofi, sare, piper, ulei de floarea soarelui, marar, apa. Descoperă o rețetă inedită care îmbină tradiția culinară cu inovația: borșul de varză roșie. Acest preparat îți va încânta simțurile nu doar cu gustul său bogat și acrișor, dar și cu prezentarea […]
Bors de fasole cu manatarci
PrinteazaBors de fasole cu manatarci din: fasole, manatarci, ceapa, morcov, patrunjel, pastarnac, sare, bors, patrunjel verde.
- 250 g fasole boabe
- 200 g mânătărci
- 2 cepe
- un morcov
- un pătrunjel
- un păstârnac
- sare
- borş, după gust
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Mânătărcile sau hribii se spală dee cu seară în apă rece şi se pun la înmuiat, cu apă călduţă.
Fasolea se alege, se spală, se pune la fiert cu apă rece, schimbându-se prima apă cu alta fierbinte.
Se adaugă ceapa tăiată mărunt şi când pieliţa e plesnită se pune sare. Se scot hribii din apa în care s-au înmuiat, strecurându-i printr-un tifon curat.
După ce fasolea şi mânătărcile au fiert bine se pun împreună, se adaugă borşul, după gust, se mai lasă ssă dea un clocot, două.
Se serveşte rece, cu pătrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale
Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale din: gaina, bors, morcovi, patrunjel, radacina, ceapa, ardei, dovlecel, rosii, usturoi, sare, piper, patrunjel verde. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă de Ciorbă de Găină. Perfectă pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale, această ciorbă combină savoarea naturală a găinii cu acritura specifică a […]
Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar
Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar din: sfecla rosie, morcovi, pastarnac, ceapa, apa, bors de casa, marar, sare, piper, usturoi. Această rețetă de borș de sfeclă roșie cu mărar este o reinterpretare a clasicului borș ucrainean. Ingrediente: 4 sfecle roșii mari 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă mare 2 litri de apă 1 […]
Pofta buna!