Bors de fasole verde cu verdeata

Printeaza

Bors de fasole verde cu verdeata din: apa, fasole verde, ardei gras, ceapa, rosii, bors, leustean.

Ingrediente:Bors de fasole verde cu verdeata

  • 1 l apa
  • 500 g fasole verde congelata
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3 rosii
  • 2 cani de bors
  • leustean

 

Mod de preparare:

Păstăile de fasole se fierb împreună cu ardeiul şi cea-pa. Când legumele, sunt bine fierte, se adaugă borşul care a dat în clocot separat şi se fierb împreună încă 10-15 minute.

Apoi se adaugă roşiile curăţate de coajă, leuşteanul şi se mai lasă să fiarbă 5 minute.

Ceapa verde tocată mărunt se pune imediat după ce borşul a fost luat de pe foc.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.