Bors moldovenesc cu fasole din: ceapa, ciuperci, fasole, ardei, bors, verdeata, sare. Ingrediente: 300 g ciuperci 200 g fasole cu bob mic 2 cepe un morcov o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel o felie dintr-o rădăcină de ţelină un ardei gras 500 ml borş verdeaţă, după gust sare Mod de preparare: Fasolea spălată bine […]
Bors rapid cu fasole din: fasole, ceapa, morcov, dovlecel, bors, sare. Ingrediente: o conservă mare fasole gata fiartă o ceapă un morcov o rădăcină albitură o rădăcină pătrunjel un dovlecel 500 ml borş sare Mod de preparare: Se pun la foc, în doi litri de apă, toate legumele tăiate cubuleţe în afară de dovlecel. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.