Bors cu gaina

Printeaza

O reteta de bors cu gaina din: gaina, apa, bors, patrunjel, loboda, sare si fidea.

Ingrediente:Bors cu gaina

  • 1 gaina medie
  • 1 l apa
  • 1 l bors
  • 1 mana de patrunjel
  • 1 legatura loboda
  • 1 varf de cutit de sare
  • 200 g fidea

 

Mod de preparare:

Cureti gaina, o speli si o pui la fiert cu apa rece. Dupa ce a fiert, scoti gaina pe un platou si in zeama pui fideaua sa fiarba. Pui verdeata si loboda, sarea si borsul si lasi sa dea un clocot.

Acest bors nu se drege. Tai gaina in bucati si mananci carnea separat cu mujdei de usturoi. Pofta buna!

Bors cu gaina

Bors cu gaina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.