Bors de gasca cu taitei din: tacam de gasca, ceapa, morcov, patrunjel, telina, dovlecel, ardei iute, cartofi, pasta de ardei, suc de rosii, bors, leustean, sare, taitei, ou.
Ingrediente:
tacâmul de la gâscă
1 ceapă,
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
1 fir de ţelină
1 dovlecel
1 ardei iute
2-3 cartofi
3 linguri pastă de ardei
250 ml suc de roşii
1l borş
leuştean
sare
tăiţei
1 ou
Mod de preparare:
Carnea se pune în oala cu apa şi sare, pe foc, iar după ce a ieşit spuma neagră la suprafaţă se aruncă apa, se spală carnea şi se pune din nou pe foc, într-un alt vas.
Când începe să fiarbă, se adaugă legumele curăţate, spălate, tăiate cubuleţe.
După 20 min. se adaugă pasta de ardei, 1 linguriţă de sare, cartofii tăiaţi sferturi, sucul de roşii şi se mai lasă pe foc 15-20 min.
Se adaugă tăiţeii; când se ridică la suprafaţă, se pune borşul fiert separat şi leuşteanul.
Se potriveşte de gust, iar după ce s-a oprit focul, se drege cu oul bătut.
Ciorba de gasca cu bors din: piept de gasca, morcovi, telina, broccoli, bors, sare, piper. Ingrediente: 250 g piept de gâscă 1 legătură mare pătrunjel 1 l supă de pui 2 morcovi 2 tije ţelină 100 g broccoli 250 ml borş sare piper Mod de preparare: Se taie cozile mai groase ale pătrunjelului şi se […]
Bors de gasca din: piept de gasca, morcovi, telina, broccoli, bors, sare, piper. Ingrediente: 250 g piept de gâscă fără piele, tăiat fâşii 1 legătură mare pătrunjel 1 l supă de pui 2 morcovi tăiaţi cuburi de 1 cm 2 tije ţelină tăiate cuburi de 1 cm 100 g bucheţele broccoli 250 ml borş sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bun borsul de gaina cu taitei