Bors gustos de legume

Printeaza

Bors gustos de legume din: fasole verde, dovlecel, rosii, cartofi, telina, ceapa, morcov, patrunjel, pastarnac, bors, orez, leustean, marar, ulei, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:Bors gustos de legume

  • 1/2 kg fasole verde
  • 1 dovlecel
  • 3-4 roşii
  • 2 ardei
  • 3 cartofi
  • 1 ţelină
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 1 cană borş
  • 1 lingură de orez
  • 1 legătu­ră leuştean
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură de ulei
  • sare
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Zarzavaturile se curăţă, se spală şi se dau pe răzătoarea mare.

Cartofii şi dovlecelul se curăţă şi se taie cubuleţe, fasolea se spală şi se rupe bu­căţele, ardeii se taie mărunt.

Se pun la fiert în 3 l de apă cu sare, împreună cu orezul.

După ce s-au fiert, se adaugă roşiile tăiate felii subţiri, borşul, uleiul, şarea şi se lasă să mai dea in clo­cot.

Se stinge focul şi se adaugă verdeaţa fin to­cată şi boabele de piper.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Borş de legume umplute

Bors de casa cu legume

Bors de casa cu legume din: praz, ceapa, mazare, cartofi, morcovi, ardei, bors, sare. Ingrediente: un fir praz o ceapă 100 g mazăre congelată 3 cartofi 2 morcovi un ardei gras 3 linguri ulei 500 ml borş sare   Mod de preparare: In ulei, se pun la călit prazul şi ceapa tăiate cât mai mărunt. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. O nebunie este borsul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.