Borș de Varză Roșie din: bors, varza rosie, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, usturoi, cartofi, sare, piper, ulei de floarea soarelui, marar, apa. Descoperă o rețetă inedită care îmbină tradiția culinară cu inovația: borșul de varză roșie. Acest preparat îți va încânta simțurile nu doar cu gustul său bogat și acrișor, dar și cu prezentarea […]
Bors cu hribi uscati si ceapa
PrinteazaBors cu hribi uscati si ceapa din: hribi, ceapa, ulei, faina, orez, leustean, sare, piper.
Ingrediente:
- 200g hribi uscaţi
- 2 cepe
- 100 ml ulei
- 1 lingură făină
- 4 linguri orez
- 1 I borş
- 1 leg. leustean
- sare
- piper
Mod de preparare Bors cu hribi uscati si ceapa:
Puneţi hribii la înmuiat pentru 2-3 ore, apoi tăiaţi-i în felii şi puneţi-i la fiert în 2,5 I apă.
Ceapa tocată mărunt căliţi-o în ulei, apoi puneţi făina şi după 1 minut stingeţi cu 1 ceaşcă din zeama în care fierb ciupercile.
Puneţi sosul obţinut în oala cu ciupercile, adăugaţi orezul fiert separat şi mai lăsaţi să fiarbă 5-6 minute.
La final, puneţi borşul fiert separat, leuşteanul tocat mărunt şi potriviţi de sare şi piper.
Pofta buna!
Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar
Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar din: sfecla rosie, morcovi, pastarnac, ceapa, apa, bors de casa, marar, sare, piper, usturoi. Această rețetă de borș de sfeclă roșie cu mărar este o reinterpretare a clasicului borș ucrainean. Ingrediente: 4 sfecle roșii mari 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă mare 2 litri de apă 1 […]