Bors de legume cu orez sau paste din: ceapa verde, morcovi, ardei grasi, telina, patrunjel, rosii, ciuperci, ardei iute, orez, paste, bors, ulei si sare.
Ingrediente:
doua legaturi de ceapa verde
doi morcovi
doi ardei grasi
o telina
o radacina de patrunjel
doua rosii mari
cateva ciuperci
un ardei iute
o ceasca de orez sau paste marunte
bors dupa gust
doua linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Taie ceapa şi căleşte părţile albe în ulei. Adaugă legumele curăţate şi tăiate bucăţele.
Lasă să fiarbă înăbuşit 5 minute, apoi adaugă doi litri de apă. După ce clocoteşte, pune roşiile decojite şi tăiate cubuleţe, ciupercile tăiate mărunt şi un praf de sare.
Lasă să fiarbă încă 15 minute, pune, după gust, borş deshidratat şi adaugă orezul sau pastele.
Mai fierbe 10 minute (în cazul orezului) sau cât e nevoie în cazul pastelor (scrie pe ambalaj).
După ce opreşti focul, adaugi frunzele de ceapă tăiate mărunt şi pătrunjel verde.
Bors cu perisoare si legume din: carne de vitel, ceapa, usturoi, pesmet, ou, paste, fasole, rosii, bors. Ingrediente: 500 g carne tocată de viţel o ceapă mică 2 căţei usturoi 75 g pesmet un ou 100 g paste 1/2 legătură mărar un morcov 200 g fasole păstăi congelată 4-5 roşii mici 2 cuburi concentrat de […]
Ciorba de sfecla rosie cu paste din: sfecla rosie, paste scurte, ceapa, cartof, morcov, telina, ulei, sare, piper, patrunjel. O ciorbita simpla si gustoasa. Sfecla roșie este bogată în nutrienți esențiali precum vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, mangan și fibre alimentare. De asemenea, conține antioxidanți și fitonutrienți cu proprietăți benefice pentru sănătate. Sfecla […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Fara paste in borsul asta si e delicios