Bors de legume cu tofu si orez

Printeaza

Bors de legume cu tofu si orez din: tofu, orez, morcov, patrunjel, telina, ardei gras, bors, sare, piper si verdeata.

Ingrediente:

  • 100 g tofu (branza de soia) bucati
  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras rosu
  • bors
  • sare
  • piper
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Bors de legume cu tofu si orez: Se taie legumele în bucăţi potrivit de mari şi se fierb în apă (cât să le acopere) cu puţină sare.

După ce au fiert, se scot şi se păstrează într-un vas cald. Intre timp se fierb bucăţile de tofu în apă. Se spală şi fierbe orezul în supa de legume.

Se pun legumele în farfurie, apoi se adaugă orezul fiert, zeama de legume şi bucăţile de soia.

Se adaugă bors şi se dă în clocot. Se ia o legătură de pătrunjel care se taie mărunt şi se presară în farfurie. Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.