Bors de legume cu tofu si orez
PrinteazaBors de legume cu tofu si orez din: tofu, orez, morcov, patrunjel, telina, ardei gras, bors, sare, piper si verdeata.
Ingrediente:
- 100 g tofu (branza de soia) bucati
- 1 cana de orez
- 1 morcov
- 1 radacina patrunjel
- 1 telina mica
- 1 ardei gras rosu
- bors
- sare
- piper
- verdeata
Mod de preparare:
Bors de legume cu tofu si orez: Se taie legumele în bucăţi potrivit de mari şi se fierb în apă (cât să le acopere) cu puţină sare.
După ce au fiert, se scot şi se păstrează într-un vas cald. Intre timp se fierb bucăţile de tofu în apă. Se spală şi fierbe orezul în supa de legume.
Se pun legumele în farfurie, apoi se adaugă orezul fiert, zeama de legume şi bucăţile de soia.
Se adaugă bors şi se dă în clocot. Se ia o legătură de pătrunjel care se taie mărunt şi se presară în farfurie. Se serveşte fierbinte.
Pofta buna!