Bors de pui cu loboda din: pui, ceapa, telina, loboda, usturoi, morcov, ardei gras, sare, suc de rosii, taitei de casa, bors, leustean, ou. Ingrediente: 1 pui 1 ceapa 1 telina 1 legatura de loboda 2-3 fire de usturoi verde 1 morcov 1 ardei gras sare 1 pahar cu suc de rosii 100 g taitei de […]
Bors de loboda rosie cu orez
PrinteazaBors de loboda rosie cu orez din: loboda rosie, ceapa verde, orez, leustean, patrunjel verde, bors.
- 5-6 legaturi de loboda rosie
- 2 legaturi de ceapa verde
- o lingurita cu orez
- leustean
- patrunjel verde
- 1 l bors
Mod de preparare:
Se spală bine zarzavaturile, se toacă mărunt şi se pun la fiert într-un litru de apă, împreună cu orezul bine spălat.
Se lasă la fiert aproximativ 15 minute, apoi se adaugă borşul după gust, astfel încât să nu fie prea acru sau prea sărat.
La final, se adaugă pătrunjelul. Se poate servi şi rece.
Bors de loboda rosie cu orez
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors de loboda cu legume din: loboda, ceapa, morcovi, telina, ulei, bors, sare, piper. Loboda are frunze verzi, lanceolate sau ovale, cu nervuri proeminente și margine ușor ondulată. Aceste frunze pot fi consumate crude în salate sau gătite ca legume. Loboda are un gust ușor amărui, iar frunzele mai tinere sunt de obicei mai delicate […]
Ciorba de salată si loboda cu omletă
Ciorba de salată si loboda cu omletă din: salata, loboda, ceapa verde, usturoi, orez, bors, oua, ulei, leustean, sare si apa. Ingrediente: 2 salate mari 1 legătură de lobodă 5-6 fire de ceapă verde 2 fire de usturoi cu frunze 1 ceaşcă mare cu orez 1 l borş 2 ouă 2 linguri cu ulei […]
Pofta buna!