din: bulgur, carne tocata, usturoi, ceapa, condimente, ulei de masline, sos de iaurt cu usturoi. Dacă sunteți în căutarea unei rețete sănătoase și delicioase care să aducă bulgurul și carnea într-un preparat fantastic, atunci chifteluțele de bulgur și carne sunt […]
Bors de loboda cu verdeata
PrinteazaBors de loboda cu verdeata
Ingrediente:
- 1 kg lobodă
- zarzavat de supă
- 1 ceapă
- 6 fire ceapă verde
- 30 g orez
- 4 linguri de ulei
- 1 legătură leuştean
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- borş
- lămîie sau sare de lămîie
- 3 l apă
- 3 linguri smîntînă
Mod de preparare:
Bors de loboda cu verdeata: Loboda se pune la fiert cu ceapa tocată. Zarzavatul de supă tăiat cuburi se căleşte în ulei şi se pune la fiert cu loboda şi de asemenea orezul.
După ce a fiert se adaugă borşul fiert sau sarea de lămîie şi verdeaţa tocată mărunt, apoi se drege cu smantana.
Se poate prepara şi fără zarzavat de supă.
Pofta buna!
Uleiul de Palmier: Origini, Proprietăți, Beneficii si Riscuri
Uleiul de palmier, extras din fructul arborelui de palmier, are o istorie îndelungată și complexă. Originar din Africa de Vest, acest ulei a fost folosit pentru mii de ani în alimentație, medicină și chiar în ritualuri religioase. În secolele 19 și 20, uleiul de palmier și-a câștigat […]