Bors de loboda cu verdeata

Printeaza

Bors de loboda cu verdeata

Ingrediente:

  • 1 kg lobodă
  • zarzavat de supă
  • 1 ceapă
  • 6 fire ceapă verde
  • 30 g orez
  • 4 lin­guri de ulei
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • borş
  • lămîie sau sare de lămîie
  • 3 l apă
  • 3 linguri smîntînă

 

Mod de preparare:

Bors de loboda cu verdeata: Loboda se pune la fiert cu ceapa tocată. Zarzavatul de supă tăiat cuburi se căleşte în ulei şi se pune la fiert cu loboda şi de asemenea orezul.

După ce a fiert se adaugă borşul fiert sau sarea de lămîie şi verdeaţa tocată mărunt, apoi se drege cu smantana.

Se poate prepara şi fără zarzavat de supă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Uleiul de Palmier: Origini, Proprietăți, Beneficii si Riscuri

Uleiul de palmier, extras din fructul arborelui de palmier, are o istorie îndelungată și complexă. Originar din Africa de Vest, acest ulei a fost folosit pentru mii de ani în alimentație, medicină și chiar în ritualuri religioase. În secolele 19 și 20, uleiul de palmier și-a câștigat […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.