Bors de miel cu loboda si leustean din: carne de miel, morcov, pastarnac, telina, cartofi, orez, loboda, ceapa verde, leustean, bors, suc de rosii, sare.
Ingrediente:
400 g carne de miel
1 morcov
1 pastarnac
1 telina
3 cartofi
2 linguri orez
4 legaturi loboda
2 legaturi ceapa verde
1 legatura leustean
500 ml bors
150 ml suc de rosii
sare
Mod de preparare:
Speli carnea şi o pui la fiert în 2 litri de apă rece cu puţină sare, îndepărtezi spuma formată, ori de câte ori este nevoie.
Când carnea este aproape fiartă, cureţi legumele. Razi mare rădăcinoasele, iar cartofii îi tai in cuburi.
Cureţi carnea de oase şi o porţionezi O adaugi din nou în ciorbă, împreună cu ră-dăcinoasele şi cartofii.
După 15 minute, pui orezul, loboda şi ceapa tăiată mărunt. Fierbi separat borşul şi îl torni în ciorbă după alte 5 minute, împreună cu sucul de roşii.
Sărezi ciorba după gust şi stingi focul după câte-va clocote. Serveşti borşul cu leuştean tocat mărunt, alături de smântână.
Bors de miel cu loboda si ceapa verde din: carne de miel, morcov, păstârnac, ţelină, cartofi, orez, lobodă, ceapă verde, leuştean, borş, suc de rosii, sare. Ingrediente: 400 g carne de miel 1 morcov 1 păstârnac 1 ţelină 3 cartofi 2 linguri orez 4 legături lobodă 2 legături ceapă verde 1 legătură leuştean 500 ml borş 150 ml suc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.