Bors de miel cu orez si leustean

Printeaza

Bors de miel cu:carne de miel, morcov, ceapa, ardei, orez, sare, piper negru macinat, foi de dafin, leustean, rosii.

Ingrediente:

  • un kg carne de miel
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 ardei
  • 3 linguri orez cu bob lung
  • un litru borş
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1-2 foi dafin
  • o legătură leuştean
  • 4 roşii

Mod de preparare:

Se spală, se curăţă carnea de miel şi se porţionează. Se pune într-o oală de 3-4 litri şi se fierbe în apă cu sare.

Intre timp, se pregătesc zarzavaturile. Se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Se adaugă în ciorbă împreună cu orezul spălat în prealabil. Intr-un ibric, se dă borşul în clocot şi se adaugă leuştean.

Roşiile se opăresc, se decojesc şi se pasează cu blenderul. După ce s-au fiert carnea şi legumele, se adaugă piureul de roşii şi borşul. Se ornează cu leuştean şi dafin.

Bors de miel cu orez si leustean

Bors de miel cu orez si leustean

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.