Bors de miel cu spanac din: carne de miel, ceapa, telina, pastarnac, morcovi, cartofi, spanac, rosii, bors. Ingrediente: un kg carne de miel de gătit 2 cepe o rădăcină mică ţelină 2 rădăcini păstârnac 2 morcovi 2 rădăcini pătrunjel 3 cartofi 500 g spanac 4-5 roşii foarte bine coapte 500 ml borş 2-3 fire leuştean […]
Bors de miel cu smantana si orez
PrinteazaBors de miel cu smantana si orez: carne de miel, morcovi, telina, ceapa verde, orez, bulion, bors, smantana, ou, patrunjel.
- 1 kg carne de miel
- 2 morcovi
- 1 telina
- 2 legaturi de ceapa verde
- 3 linguri orez
- 2 linguri bulion
- 1 litru de bors
- 4 linguri de smantana
- 1 galbenus
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Carnea de miel se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu putina sare. Din cind in cind se ia spuma.
Se adauga legumele tocate marunt si se fierbe acoperit, la foc mic, circa o ora. Se adauga orezul spalat in prealabil si se lasa sa fiarba circa 15 minute.
Se toarna borsul, fiert separat, si bulionul si se lasa sa dea in clocot. Se ia de pe foc si se adauga galbenusul de ou, batut, amestecat cu smantana si patrunjel tocat. Se serveste cald.
Bors de miel cu smantana si orez
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors de miel cu spanac
Bors de miel cu verdeturi
Bors de miel cu verdeturi din: miel, ceapa, morcovi, bors, leustean, orez, sare, galbenus. Ingrediente: 1/2 cap de miel 1 gât de miel 400 g coaste de miel 15 fire ceapă verde 1 ceapă uscată medie 6-7 morcovi noi 1 legătură leuştean 2 linguri orez sare 1 l borş 2 gălbenuşuri Mod de preparare: […]
Pofta buna!