Borş din cap de miel cu legume si orez din: cap de miel, costite de miel, coada, ceapa, morcov, telina, ardei gras, leustean, bors si orez. Este un borş care nu se drege cu ou sau smântână, pentru a-şi păstra savoarea. Ingrediente: 1 cap de miel şi 2–3 costiţe coada 1 ceapă 1 morcov […]
Bors de miel cu spanac din: carne de miel, ceapa, telina, pastarnac, morcovi, cartofi, spanac, rosii, bors. Ingrediente: un kg carne de miel de gătit 2 cepe o rădăcină mică ţelină 2 rădăcini păstârnac 2 morcovi 2 rădăcini pătrunjel 3 cartofi 500 g spanac 4-5 roşii foarte bine coapte 500 ml borş 2-3 fire leuştean […]
Bors de miel cu verdeturi din: miel, ceapa, morcovi, bors, leustean, orez, sare, galbenus. Ingrediente: 1/2 cap de miel 1 gât de miel 400 g coaste de miel 15 fire ceapă verde 1 ceapă uscată medie 6-7 morcovi noi 1 legătură leuştean 2 linguri orez sare 1 l borş 2 gălbenuşuri Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.