Bors de miel cu smantana

Printeaza

O reteta de bors de miel cu smantana din: carne de miel, morcovi, telina, ceapa verde, orez, bulion, bors, smantana, galbenus si frunze de patrunjel.

Ingrediente:Bors de miel cu smantana

  • 1 kg carne de miel
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri bulion
  • 1 litru de bors
  • 4 linguri de smantana
  • 1 galbenus
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Carnea de miel se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu putina sare. Din cind in cind se ia spuma. Se adauga legumele tocate marunt si se fierbe acoperit, la foc mic, circa o ora. Se adauga orezul spalat in prealabil si se lasa sa fiarba circa 15 minute.

Se toarna borsul, fiert separat, si bulionul si se lasa sa dea in clocot. Se ia de pe foc si se adauga galbenusul de ou, batut, amestecat cu smantana si patrunjel tocat. Se serveste cald.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.